Meer Over Mij

Drs. Harm van Wijk te gast bij EenvandaagHoofdredacteur Harm van Wijk was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte hij mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was hij sitemanager van DFT.nl (De Financiële Telegraaf).

Harm van Wijk: “Ik heb veel geld verloren met beleggen en alle fouten zelf al gemaakt, waardoor ik op zoek ben gegaan naar bewezen systemen. Hierdoor ben ik in staat geweest om de grote daling in de afgelopen jaren succesvol te doorstaan en er zelfs geld mee te verdienen.

Ik ben als beleggingsexpert te gast geweest bij diverse programma’s waaronder EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class. Ik werk samen met ondermeer SNS Bank, Binck, Alex, Citibank en Lynx.

Particuliere beleggers worden op verschillende terreinen ondersteund. Zo hebben vele duizenden beleggers de cursussen van BeursBulletin gevolgd, is het weekblad BeursBulletin uitgegroeid tot Nederlands grootste weekblad op basis van technische analyse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *